juli 2, 2015

Molntjänst

placeit-2 kopiaMed Portlux samlar du alla uppgifter på ett ställe i molnet.

Du kan administrera din småbåtshamn med ett enda verktyg, det enda du behöver är tillgång till internt. Håll ordning på fakturor, båtplatser, olika köer och kommunicera med dina kunder via vår medlemsportal.

Det är vanligt att administrationen av en småbåtshamn har en uppsjö olika system till sin hjälp (i bästa fall). Nu kommer du att kunna sköta allt på samma ställe.

Portlux har ett genomtänkt rollsystem där man kan dela ut olika rättigheter till olika personer så kan de sköta ”sina” uppgifter på sin egna dator. Detta innebär att andra personer lätt kan ta över om någon slutar.

En av de största säkerhetsriskerna i småbåtshamnar är att någon ”ålderman” är den ende som har kontroll. Om personen försvinner måste man starta från grunden med ofta ganska stora konsekvenser som följd. Med Portlux säkerställer du att andra kan ta över på ett lätt sätt.

Samla uppgifter på ett ställe i molnet. I de flesta fall har de som administrerar en uppsjö olika system till sin hjälp (i bästa fall). Nu kommer du att kunna sköta allt på samma ställe vare sig du vill registerhålla eller fakturera.